昔ながらのナポリタン

◎ナポリタン

 ស្ពៃកាទីនិងទឹកប៉េងប៉ោះ

 Napolitan

 和风那不勒斯风味意大利面

 

玉ねぎ、ピーマン、ソーセージをケチャプで炒め、もちもちのパスタと絡めて侍特製ナポリタンの出来上がり!トッピングで目玉焼きもご一緒にいかかですか?

 

ស្ពៃកាទីនិងទឹកប៉េងប៉ោះមានម្ទេសផ្លោក ខ្ទឹមបារាំង និងប្រហិតវែងអាចថែមជាមួយពងមាន់ចៀនបាន!

 

”Napolitan” is a spaghetti dish created in Japan. It is a tomato ketchup-based, tomato, and includes stir-fried onion, pepper, and sausage.

 

意大利人对于面条,更像一位熟悉的老朋友,用最热爱的番茄酱,脆皮肠,怎么整都好吃!调料只需盐和黑胡椒,美味。意大利面大都是经过日本人改良过的,意面这种东西说不清怎么做最正宗,只要有番茄酱和意大利香肠,怎么都好吃了!